Welkom

 

Het Twents Streekarchief, een documentatiecentrum voor genealogie en historie,  is in 1993 opgericht door de  Historische vereniging Schoutambt Delden en de Stichting Behoud Delden en is thans ondergebracht bij de Stichting Historisch Centrum Hof van Twente.
De archieven en collecties van het Twents Streekarchief omvatten heel Twente en randgemeenten in Salland, de Achterhoek en Duitse grensplaatsen, alles te raadplegen in onze studiezaal. Ingang via de bibliotheek. Er is een lift aanwezig. De medewerkers kunnen u zonodig een helpende hand bieden bij het onderzoek. Informatie kunt u ook schriftelijk, telefonisch of via de website verkrijgen.
Voor het beantwoorden van zoekopdrachten vragen wij een kleine bijdrage
In het menu, onder de diverse items, zijn de bestanden te raadplegen.
De catalogus is te doorzoeken In onderstaande zoekmachine 
U bent van harte welkom 

Het Twents Streekarchief, een documentatiecentrum voor genealogie en historie,  is in 1993 opgericht door de  Historische vereniging Schoutambt Delden en de Stichting Behoud Delden en is thans ondergebracht bij de Stichting Historisch Centrum Hof van Twente.De archieven en collecties van het Twents Streekarchief omvatten heel Twente en randgemeenten in Salland, de Achterhoek en Duitse grensplaatsen, alles te raadplegen in onze studiezaal. Ingang via de bibliotheek. Er is een lift aanwezig. De medewerkers kunnen u zonodig een helpende hand bieden bij het onderzoek. Informatie kunt u ook schriftelijk, telefonisch of via de website verkrijgen.Voor het beantwoorden van zoekopdrachten vragen wij een kleine bijdrage.

In het menu, onder de diverse items, zijn de bestanden te raadplegen.

De catalogus is te doorzoeken In onderstaande zoekmachine.

U bent van harte welkom 

Zoekmachine

Trefwoord(en): Zoeken in:
Streekhistorie Genealogie